Укупан број посета

Посете
O potrebi harmonizacije zakona o zaštiti podataka o ličnosti sa direktivama i drugim propisima EU64

Укупан број посета током месеца

март 2023април 2023мај 2023јун 2023јул 2023август 2023септембар 2023
O potrebi harmonizacije zakona o zaštiti podataka o ličnosti sa direktivama i drugim propisima EU6030130

Број посета по земљама

Посете
Сједињене Америчке Државе10
Шведска5
Serbia2

Број посета по градовима

Посете
Des Moines2
Belgrade1
Jagodina1